SSRK SKELLEFTEÅ
SSRK Skellefteå/I.Björne
Våra kurser är i första hand riktade till våra raser, spaniel och retriever, men det går givetvis att deltaga även med andra raser i mån av plats. För alla våra kurser gäller att medlemmar i SSRK har företräde samt att hunden ska vara frisk och vaccinerad enligt gällande bestämmelser. Är du ännu inte medlem kan du gå in HÄR och läsa hur du blir det!
Vårt kursutbud har flera olika inriktningar - valputveckling, dressyrkurser med olika inriktningar, apportering, jaktträning, viltspår. Anmäl dig och din hund och få en bra start på ett långt hundliv med utbildade/certifierade instruktörer. Så fort vi har fått in tillräckligt med anmälningar ca 6 st så startar vi kursen i mån av att vi har en ledig instruktör. Skellefteåsektionen vill gärna kunna erbjuda sina medlemmar ett tilltalande utbildningsprogram. Har du förslag eller önskemål på kurser eller föreläsningar, hör av dig!
VÅRA KURSER HITTAR DU PÅ STUDIEFRÄMJANDETS HEMSIDA.
* Vill du bli DIPLOMERAD INSTRUKTÖR? Information
Copyright SSRK Skellefteå /Ingrid BJörne
SSRK SKELLEFTEÅ
VÅRA KURSER HITTAR DU PÅ STUDIEFRÄMJANDETS HEMSIDA.
Våra kurser är i första hand riktade till våra raser, spaniel och retriever, men det går givetvis att deltaga även med andra raser i mån av plats. För alla våra kurser gäller att medlemmar i SSRK har företräde samt att hunden ska vara frisk och vaccinerad enligt gällande bestämmelser. Är du ännu inte medlem kan du gå in HÄR och läsa hur du blir det! Kursavgiften betalas in före kursens början så snart du får inbjudan till kursstart. Skellefteåsektionen vill gärna kunna erbjuda sina medlemmar ett tilltalande utbildningsprogram. Har du förslag eller önskemål på kurser eller föreläsningar, hör av dig!
* Vill du bli DIPLOMERAD INSTRUKTÖR? Information